Vuani nga rrahjet e shpejta të zemrës?

2020-07-14T14:31:29+04:00July 14th, 2020|Zemra Gjaku|

Vuani nga rrahjet e shpejta të zemrës? Ja 5 këshilla thelbësore që duhet të ndiqni   Ritmi i zemrës i referohet numrit të rrahjeve të zemrës në minutë dhe quhet edhe puls. Zakonisht ulja e rrahjeve të zemrës gjatë pushimit