Mikrobet e mrekullueshme të Detit të Kuq kundër Kancerit

2020-06-01T11:33:10+04:00June 1st, 2020|Kanceri|

Mikrobet e mrekullueshme të Detit të Kuq; Përbërjet aktive nga mikrobet brinepool kanë efekte kimoterapeutike në kancere të caktuara   Megjithë përparimet në mjekësinë moderne dhe mjekësinë e personalizuar, shumica e formave të kancerit kanë ende mundësi të kufizuara të