Epimedium Grandiflorum

2020-03-04T20:19:19+04:00April 2nd, 2020|Bota Bimore|

Epimedium Grandiflorum; Për fertilitetin, qarkullimin dhe pastrimin e gjakut, kockat dhe nyjet, anti-plakje   Arabisht: أبيمديون كبير الأزهار Anglisht: Large flowered barrenwort, bishop's hat Emri shkencor: Epimedium grandiflorum L. Familja: Berberidaceae Epimedium grandiflorum është bimë brishtore shumëvjeçare, me gjatësi 30cm,