Echinacea Purpurea – Rudbekia Vjollcë

2020-02-09T14:23:23+04:00March 29th, 2020|Bota Bimore|

Echinacea Purpurea - Rudbekia Vjollcë; Për Sistemin Imunitar dhe Rezistencën ndaj Sëmundjeve   Arabisht: القنفذية الأرجوانية Anglisht: Purple Coneflower. Emri shkencor: Echinacea Purpurea, emër të cilin e ka marrë para pak vitesh pasi u vërtetua se përmban lëndën Echinacin; përndryshe