Curcuma Longa – Shafrani Indian

2020-01-27T16:30:35+04:00March 20th, 2020|Bota Bimore|

Curcuma Longa - Shafrani Indian   Shafrani indian është rrënja e një bime jetëgjatë për nga rrënjët por me gjethe vjetore. Rrënjët e kësaj bime janë me gunga të vogla dhe nuk shkojnë thellë në tokë por afër sipërfaqes së