Crocus Sativus – SHAFRANI

2020-01-27T16:18:38+04:00March 18th, 2020|Bota Bimore|

Crocus Sativus - SHAFRANI; ERËZA MË E SHTRENJTË NË BOTË   Emri shkencor: Crocus Sativus Emri në Anglisht: Saffron Familja: Iridaceae Vendodhja gjeografike e Shafranit: Veriperëndim i Azisë. Vendet që kultivojnë Shafran janë: Irani, Spanja, India, Greqia dhe Turqia. Shafrani