Ja Çfarë thuhej për Gripin e Derrave A/H1N1 në vitin 2009

2020-03-16T01:05:41+04:00March 16th, 2020|Të ndryshme|

Ja Çfarë thuhej për Gripin e Derrave A/H1N1  në Vitin 2009 Të vërteta dhe iluzione   Dr. Ahmed bin Abdurrahman el Umer, doktor konsultativ dhe  drejtor i repartit të sëmundjeve të brendshme, në spitalin e fëmijëve, në Kompleksin Mjekësor “Mbreti