Commiphora Gileadensis – Balsami Arab

2020-01-27T15:09:48+04:00March 13th, 2020|Bota Bimore|

Commiphora Gileadensis - Balsami Arab; Me veçori kuruese të jashtëzakonshme    Arabisht: البشام Anglisht: Arabian Balsam Tree. Emri shkencor: Commiphora Gileadensis L. Familja: Burseraceae Balsami arab është një specie shkurre me lartësi 2-3 m, me gjethe të vogla dhe me aromë të këndëshme, me