Commelina Benghalensis – Lulja e ditës

2020-01-27T15:04:17+04:00March 12th, 2020|Bota Bimore|

Commelina Benghalensis - Lulja e ditës; Luftuese e inflamacionit dhe çrregullimeve në trup   Arabisht: وعلان بنغالي Anglisht: Benghal dayflower. Emri shkencor: Commelina Benghalensis L. Familja: Commelinaceae. Commelina benghalensis është bimë barishtore shumëvjeçare, me lartësi  50cm, me gjethe ovale-eliptike, me