Arra e Kokosit – Cocos Nucifera

2020-01-27T14:56:27+04:00March 10th, 2020|Fruta Perime|

Arra e Kokosit - Cocos Nucifera   Arabisht: جوز الهند, Xheuzu al Hind. Anglisht: Coconut. Emri shkencor: Cocos Nucifera L. Arra e Kokosit bën pjesë në familjen e Palmës, është pemë shumëvjecare me lartësi 25 m, trung të drejtë dhe