Clerodendrum Infortunatum

2020-03-08T18:06:49+04:00March 7th, 2020|Bota Bimore|

Clerodendrum Infortunatum; Për infeksionet fungale, ulçërat, diabetin, veshkat   Anglisht: Hill glory bower. Emri shkencor: Clerodendrum Infortunatum L Familja: Lamiaceae. Pema e triumfit është pemë shkurre shumëvjeçare, me lartësi 1-4m me lule të bardha, rozë dhe vjollcë. Me fara të