You are here:Home-2020-March-5

Citrus Medica

2020-01-26T19:15:53+04:00March 5th, 2020|Fruta Perime|

Citrus Medica; Fruti me aromën dhe me shijen më të mirë në botë   Arabisht: أترج، تـُرُنج،. Anglisht: Citron. Emri shkencor: Citrus Medica L. Familja: Rutaceae. Citron është bimë shkurre, shumëvjeçare, lulëzon disa herë në vit, me degë të parregullta,

Helianthemum Kahiricum

2020-03-05T13:04:14+04:00March 5th, 2020|Bota Bimore|

Helianthemum Kahiricum; Shoqëruesi i kërpudhës Kama   Arabisht: الرقروق Anglisht: Rushrose, frostweed Emri shkencor: Helianthemum kahiricum L Familja: Cistaceae Helianthemum kahiricum është bimë barishtore shumëvjeçare. Gjethet e saj kanë përmasa të vogla dhe të trasha në formë, të gjata rreth 40