Chrysanthemum; Pastrues dhe forcues

2020-01-26T18:30:37+04:00March 2nd, 2020|Bota Bimore|

Chrysanthemum; Pastrues dhe forcues   Arabisht: الأقحوان Anglisht: Mums or Chrysanths Emri shkencor: Chrysanthemum L. Familja: Asteroideae Chrysanthemum është bimë barishtore shumëvjeçare me lartësi 50-120cm, me gjethe vezake, me lule shumëngjyrëshe dhe aromatike. Të gjitha llojet e kësaj bime kanë