Senna Meke; Pema Fisnike

2020-01-26T16:15:19+04:00February 24th, 2020|Bota Bimore|

Senna Meke; Pema Fisnike   Arabisht:  سنا مكي – Senna-Mekki. Anglisht: Senna-Mekki Emri shkencor: Cassia Senna L, dhe Senna Alexandrina Mill. Senna Mekki në të gjithë botën njihet me këtë emër. Është bimë shumë vjeçare me lartësi 2m. Gjethet kanë