You are here:Home-2020-February-21

Capparis Spinosa

2020-01-25T23:12:18+04:00February 21st, 2020|Bota Bimore|

Capparis Spinosa; Bimë e shkretëtirës që trajton kancerin dhe zëvendëson viagrat   Arabisht: القَبَّار, الكَبَر, الشَفَلَّح Anglisht: Caper bush, flinders rose. Emri shkencor: Capparis Spinosa L Familja: Capparaceae Capparis Spinosa është bimë shkurre shumëvjeçare, me lartësi deri 70cm. me gjethe