Brassica Nigra – Sinapi i Zi

2020-01-24T23:11:25+04:00February 12th, 2020|Bota Bimore|

Brassica Nigra - Sinapi i Zi; Për Mustardë dhe Shumë dobi mjekësore   Arabisht:  الخردل الأسود- el Hardel el Esved Anglisht: Black Mustard. Emri shkencor: Brassica Nigra L. Familja: Brassicaceae. Sinapi i zi është bimë barishtore që rritet shpejt, me