Boswellia Carterii – Temjani

2020-01-24T23:01:28+04:00February 11th, 2020|Bota Bimore|

Boswellia Carterii - Temjani   Arabisht: اللبان الذكر أو اللبان الشحري Anglisht: Frankincense, olibanum. Emri shkencor: Boswellia Carterii L. Familja: Burseraceae. Pema e temjanit është pemë shumëvjeçare me lartësi deri në 8 m, me lule të vogla të verdha dhe