You are here:Home-2020-February-10

Berberis Vulgaris – Melqinja

2020-01-24T22:49:07+04:00February 10th, 2020|Bota Bimore|

Berberis Vulgaris – Melqinja   Arabisht: البَرْبارِيس أو الزِّرِّشْكُ Anglisht: Barberry Emri shkencor: Berberis vulgaris L Familja: Berberidaceae Melqinja është bimë shumëvjeçare me gjelbërim të përjetshëm, me gjatësi 1.5 m, me gjethe të vogla vezake, të gjelbra dhe të shëndritshme,