You are here:Home-2020-February-7

Astragalus Spinosus

2020-02-08T21:52:50+04:00February 7th, 2020|Bota Bimore|

Astragalus Spinosus; Një bimë për të gjitha sëmundjet   Arabisht: القتاد Anglisht: Astragalus Emri shkencor: Astragalus Spinosus Familja: Fabaceae. Bimë shkurrore dhe e ashpër, që rritet në shkretëtirë, me lartësi deri në 2 m,  me gjëmba të shumtë dhe të