Astragalus Sarcocolla

2020-01-24T19:40:38+04:00February 6th, 2020|Bota Bimore|

Astragalus Sarcocolla; Për plagët tumorale, çrregullimet e syve   Arabisht: العنزروت، الكُحْل الفَارِسِيّ Anglisht:  Anzarot Persian Kohl Emri shkencor: Astragalus Sarcocolla L Astragalus Sarcocolla është bimë barishtore shumëvjeçare, me lartësi deri 1m, me gjethe të kundërta dhe të shumta, me