Asparagus Racemosus – Shatavari

2020-01-24T16:05:52+04:00February 5th, 2020|Bota Bimore|

Asparagus Racemosus - Shatavari, Tonik i përgjithshëm dhe kurues i fertilitetit tek të dy gjinitë   Arabisht: شاطاوار Anglisht: Satavari, shatavari. Emri shkencor: Asparagus Racemosus L. Familja: Asparagaceae. Bimë shumëvjeçarë me gjatësi deri 80 cm, me gjethe halore. Në korrik