Artemisia Pallens

2020-01-24T14:41:28+04:00February 2nd, 2020|Bota Bimore|

Artemisia Pallens; Bimë aromatike për imunitetin, infeksionet, viruset, mikrobet, kërpudhat   Arabisht: أرطيميسيا بالنس Anglisht: Davana Emri shkencor: Artemisia pallens L Familja: Asteraceae Artemisia pallens është bimë barishtore me lartësi 40-60cm, me gjethe alternative, petiolate dhe të mbuluar me tomentose