Artemisia Dracunculus – Tarragon

2020-01-23T12:55:50+04:00February 1st, 2020|Bota Bimore|

Artemisia Dracunculus - Tarragon   Arabisht: الطرخون Anglisht: Tarragon Emiri shkencor: Artemisia Dracunculus L. Familja: Asteraceae. Bimë barishtore, shumëvjeçare, me gjatësi 120-150 cm,  me gjethe në formë heshtake, me ngjyrë të gjelbër shkëlqyese. Me lule të vogla dhe të verdha,