Artemisia Annua – Pelini i ëmbël

2020-01-23T12:50:06+04:00January 31st, 2020|Bota Bimore|

Artemisia Annua - Pelini i ëmbël   Arabisht: الشيح الحلو Anglisht: Sweet wormwood, sweet annie, sweet sagewort, annual mugwort or annual wormwood. Emri Shkencor: Artemisia Annua L. Pelini i ëmbël është bimë që i përket familjes Asteraceae. Pelini dhe artimesia