You are here:Home-2020-January-30

Artemisia Jordanica

2020-01-23T12:51:59+04:00January 30th, 2020|Bota Bimore|

Artemisia Jordanica; Dhe dobitë e mrekullueshme të saj   Emri shkencor: Artemisia Jordanica L Arabisht: الشيح , al-Shejh Anglisht: Mugwort Janë disa lloje të bimës Artemisia, si p.sh: Artemisa Jordaneze; latinisht: Artemisia jordanica. Artemisia holi; latinisht: Artemisia annua. Artemisia halili;