Aquilaria Malaccensis – Dru Agari

2020-01-23T12:21:37+04:00January 27th, 2020|Bota Bimore|

Aquilaria Malaccensis - Dru Agari - Oud; Me aromën më të këndshme në botë dhe veti të shumta kuruese   Arabisht: العود الهندي Anglisht: Agarwood, aloeswood. Emri shkencor: Aquilaria malaccensis L. Familja: Thymelaeaceae. Dru Agari, ose Al-Oud, është pemë shumëvjeçare,