Mbroni veten siç duhet këtë sezon të ftohtë

2020-01-20T19:22:22+04:00January 20th, 2020|Mushkëritë|

Mbroni veten siç duhet këtë sezon të ftohtë me vaj rigoni, plus 6 mjete të tjera natyrale   Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, i rrituri tipik preket nga ftohja e zakonshme rreth 2 deri në 3 herë