A ndërhyjnë Trajtimet Natyrale në Kimioterapi

2020-01-16T15:38:17+04:00January 15th, 2020|Kanceri|

A ndërhyjnë Trajtimet Natyrale në Kimioterapi   Nëse ju ose dikush afër jush është diagnostikuar me kancer, atëherë ka të ngjarë të njiheni me metodat më të zakonshme të trajtimit të përshkruara nga praktika mjekësore konvencionale (perëndimore). Kimioterapia, rrezatimi dhe