You are here:Home-2020-January

Mykotoksinat

2020-01-21T13:26:00+04:00January 21st, 2020|Arti Jetës, Të ndryshme|

Mykotoksinat; Çfarë janë, Simptomat që shkaktojnë dhe si Detoksifikohen   Mykotoksinat janë disa nga toksinat më të zakonshme në mjedisin tonë që mund të çojnë në probleme serioze shëndetësore, duke përfshirë alergjinë e mykotoksinës, problemet e sistemit imunitar, inflamacionin dhe

Ende pini duhan?

2020-01-18T00:21:30+04:00January 18th, 2020|Arti Jetës|

Ende pini duhan? Zbuloni 6 pasoja të papritura shëndetësore të këtij zakoni   Janë ndërmarrë hapa të mëdhenj në dekadat e fundit për të luftuar kundër industrisë së duhanit miliarda dollarëshe në treg. Edhe pse rreth 38 milion të rritur

Shkenca konfirmon: Inflamacioni është shkaku themelor i TË GJITHA sëmundjeve

2020-01-08T18:49:58+04:00January 8th, 2020|Të ndryshme|

Shkenca konfirmon: Inflamacioni është shkaku themelor i pothuajse TË GJITHA sëmundjeve - Këtu janë disa mënyra natyrale për ta shmangur atë   Inflamacioni është shkaku i pothuajse të gjitha sëmundjeve, por për fat të mirë, ka mënyra natyrale se si

Paralajmërim shëndetësor!

2020-08-25T00:36:45+04:00January 6th, 2020|Ushqimi|

Paralajmërim shëndetësor! Pse nuk duhet të kombinoni pije të ëmbëltuara me sheqer me një dietë të lartë në yndyrë   Fruktoza, glukoza dhe saharoza janë karbohidrate, që shpesh quhen sheqerna të thjeshtë, dhe sheqerin e gjejmë natyrshëm në një larmi

Përfitimet e Cilantros përfshijnë pastrimin e metaleve toksike nga trupi

2020-01-04T15:29:44+04:00January 4th, 2020|Bota Bimore, Ushqimi|

Përfitimet e Cilantros përfshijnë pastrimin e metaleve toksike nga trupi   Cilantro i referohet gjetheve të bimës Koriander - Coriandrum sativum - një barishte vjetore që ofron disa përfitime shëndetësore. E mbushur me aromë të shijshme, është një shtesë popullore

Antibiotikët e zakonshëm mund të çojnë në çështje fatale të zemrës

2020-01-02T20:09:17+04:00January 2nd, 2020|Zemra Gjaku|

Antibiotikët e zakonshëm mund të çojnë në çështje fatale të zemrës   Më shumë se 1 në 3 receta antibiotike janë të panevojshme! Antibiotikët përdoren për të luftuar infeksionet, por ato mund të shkatërrojnë gjithashtu shëndetin e zorrëve dhe sistemin