Lidhja midis ëmbëltuesve artificial dhe Diabetit

2020-07-20T11:48:55+04:00December 31st, 2019|Diabeti|

Lidhja midis ëmbëltuesve artificial dhe Diabetit   Sipas Shoqatës Amerikane të Diabetit, diabeti është bërë një pandemi, duke prekur 30 milion njerëz vetëm në Shtetet e Bashkuara. Fatkeqësisht, shkalla e diabetit vazhdon të rritet në mënyrë eksponenciale për shkak të