Çrregullimi afektiv sezonal: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet

2019-12-30T23:39:29+04:00December 30th, 2019|Arti Jetës, Nervore Mendore|

Çrregullimi afektiv sezonal: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet   Dimri pa dyshim ka mbërritur. Ditët janë më të shkurtra, diell ka më pak, dhe temperaturat janë më të ftohta. Ndërsa shumë njerëz kanë vështirësi gjatë kësaj periudhe të vitit, disa luftojnë