Nivelet e ulëta të vitaminës D lidhen me mëlçinë dhe veshkat

2019-12-23T15:33:57+04:00December 23rd, 2019|Mëlçia Hepatiti, Ushqimi, Veshkat|

Nivelet e ulëta të vitaminës D lidhen me funksionimin e dobët të mëlçisë dhe veshkave   Në mënyrë ideale, i gjithë trupi i njeriut duhet të punojë së bashku, si një sistem harmonik, duke na mbajtur të sigurt nga dëmtimi