5 Mënyra për të rritur nivelin e Vitaminës C

2019-12-12T23:09:52+04:00December 12th, 2019|Ushqimi|

5 Mënyra për të rritur nivelin e Vitaminës C   Vitamina C prodhohet në mënyrë të natyrshme në pothuajse të gjitha kafshët e gjalla përveç njerëzve, primatëve dhe derrave të Guineas. Qentë dhe macet e prodhojnë vetë vitaminën C nga