Lëngu Biliar, Mëlçia dhe Fshikëza e Tëmthit

2019-12-10T22:21:59+04:00December 10th, 2019|Mëlçia Hepatiti|

Lëngu Biliar, Mëlçia dhe Fshikëza e Tëmthit   Mëlçia dhe fshikëza e tëmthit janë të përfshira në formimin e vrerit, apo lëngut biliar. Lëngu biliar është kryesisht i njohur si një sekrecion i tretjes që ndihmon në tretjen e yndyrnave.