Mbajtja e një mendje të shëndetshme

2019-12-07T18:45:33+04:00December 7th, 2019|Arti Jetës|

Mbajtja e një mendje të shëndetshme siguron një trup të shëndetshëm - dhe anasjelltas   Ne vazhdimisht mësojmë më shumë rreth asaj se sa e fortë është lidhja midis trurit dhe trupit, dhe megjithëse priremi të mendojmë se stërvitja çon