Ne mund të rritim qeliza të reja të trurit pavarësisht moshës

2019-11-19T20:36:27+04:00November 19th, 2019|Nervore Mendore|

Ne mund të rritim qeliza të reja të trurit pavarësisht moshës   Ne të gjithë e dimë se truri i fëmijëve rritet dhe zgjerohet ndërsa ata mësojnë dhe rriten. Të rriturit, nga ana tjetër, ngadalë fillojnë të humbasin qelizat e