Alstonia Scholaris

2019-11-17T21:13:31+04:00November 17th, 2019|Bota Bimore|

Alstonia Scholaris; Për sëmundjet e sistemit tretës dhe sistemit të qarkullit të gjakut   Arabisht: شجرة السبورة, جَحْلَم Anglisht: Blackboard Tree Emri shkencor: Alstonia Scholaris L. Familja: Apocynaceae. Alstonia Scholaris është pemë tropikale me gjelbërim të përhershëm që bën pjesë