6 Arsye për të mos marrë pilula të kontrollit të lindjes

2019-10-25T16:16:37+04:00October 25th, 2019|Shëndeti Seksual|

6 Arsye për të mos marrë pilula të kontrollit të lindjes; Depresioni dhe rritja e rrezikut të kancerit janë 2 prej tyre   Pilulat e kontrollit të lindjes janë rritur në popullaritet me kalimin e viteve dhe tani janë të