Tiroiditi Hashimoto: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet

2020-07-01T17:23:44+04:00October 6th, 2019|Autoimune, Të ndryshme|

Tiroiditi Hashimoto: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet   Tiroiditi Hashimoto është një gjendje autoimune që çon në një tiroide nënvepruese dhe simptoma pasuese. Megjithëse është më i zakonshëm tek gratë e moshës së mesme, Hashimoto mund të prekë këdo, burra dhe