Kanceri, çmenduria, sëmundja e zemrës dhe shëndeti oral

2019-09-15T17:20:52+04:00September 15th, 2019|Kanceri, Nervore Mendore, Zemra Gjaku|

Kanceri, çmenduria, sëmundja e zemrës: Tri arsye të tjera për të ruajtur në maksimum shëndetin oral   Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), afër gjysma e të gjithë të rriturve mbi moshën 30 vjeç kanë sëmundje të