Roli i virusit (BLV) në zhvillimin e kancerit

2019-09-12T19:29:55+04:00September 12th, 2019|Kanceri|

Roli i virusit (BLV) në produktet e qumështit dhe mishit jo-organik në zhvillimin e kancerit   Deri në 20% e të gjithë kancereve në përgjithësi janë të lidhura me infeksionet veçanërisht me viruset, dhe lista e agjentëve infektivë potencialisht kancerogjenë