Qelizat e kancerit ushqehen nga pijet me sheqer

2019-08-18T20:20:33+04:00August 18th, 2019|Kanceri|

Qelizat e kancerit ushqehen nga pijet me sheqer, duke bërë që tumoret të rriten më shpejt   Shumë studime kanë zbuluar një lidhje të qartë midis mbipeshes dhe rritjes së rrezikut nga kanceri. Një mënyrë jetese e ulur, konsumi i