Tartufi, “Diamanti i kuzhinës” me veti kuruese

2019-08-07T15:35:31+04:00August 7th, 2019|Bota Bimore|

Tartufi, “Diamanti i kuzhinës” me veti kuruese   Arabisht: الترفاس Anglisht: Truffle. Emri shkencor: Tuber magnatum pico (tartufi i bardhë) dhe Tuber melanosporum (tartufi i zi). Familja: Tuberaceae. Tartufi është një lloj kërpudhe që rritet në rrënjët e lisit, blirit,