Një vezë në ditë për të mbrojtur fëmijët

2019-07-21T17:45:49+04:00July 21st, 2019|Fëmijët|

Një vezë në ditë për të mbrojtur fëmijët nga mbetja të shkurtër   Një studim i fundit ka treguar se të ushqyerit e fëmijëve me një vezë në ditë, nxit zgjatjen dhe lufton mbetjen të shkurtër (me shtat  të shkurtër