Temperaturat e larta rrisin rrezikun e gurëve në veshka

2019-07-20T20:46:19+04:00July 20th, 2019|Veshkat|

Temperaturat e larta dhe ndryshimet klimatike rrisin numrin e pacientëve me gurë në veshka nëpër botë   Me rritjen e temperaturave, mendjet tona shkojnë në rërën e plazhit dhe gjumi nën rrezet e diellit. Sa për urologët, ardhja e verës