Shkaqet dhe simptomat e dëmtimit të Nervave

2019-07-06T23:08:00+04:00July 6th, 2019|Autoimune, Nervore Mendore|

Shkaqet dhe simptomat e dëmtimit të Nervave   Sistemi nervor ndikon në punën e gjithçkaje në trup, nga rregullimi i procesit të frymëmarrjes në lëvizjen e muskujve, por çka ndodh nëse dëmtohen nervat? Cilat janë arsyet për këtë? Shkaqet dhe