25 Aktivitete të përditshme që mund të shkaktojnë kancer

2019-06-29T16:57:14+04:00June 29th, 2019|Kanceri|

25 Aktivitete të përditshme që mund të shkaktojnë kancer   Gjithkush e di se disa aktivitete dhe zakone mund të rrisin rrezikun e kancerit, si pirja e duhanit, pirja e alkoolit apo mbingrënia. Megjithatë, ka shumë gjëra që bëjmë çdo