Ditët e gjata të punës rrezikojnë goditjen në zemër

2019-06-24T18:45:23+04:00June 24th, 2019|Arti Jetës, Zemra Gjaku|

Ditët e gjata të punës mund të ngrenë rrezikun e goditjes në zemër   Të jesh i pari në zyrë dhe i fundit që largohesh mund të të ndihmojë të fitosh ngritje në pozitë, por kërkime të reja paralajmërojnë se