7 Faktorët kryesorë që shkaktojnë Autoimunitet

2020-07-01T17:33:06+04:00June 23rd, 2019|Autoimune|

7 Faktorët kryesorë që shkaktojnë Autoimunitet   Kushtet autoimune, të tilla si Lupus, Artriti Reumatoid dhe MS, ndikojnë më shumë se 250 milionë njerëz në mbarë botën. Në Shtetet e Bashkuara, ato janë semundja kronike e tretë pas sëmundjeve kardiovaskulare