8 Shenja paralajmëruese të mungesës së zinkut

2019-06-22T18:59:23+04:00June 21st, 2019|Ushqimi|

8 Shenja paralajmëruese të mungesës së zinkut dhe si ta rregulloni   Zinku është një mineral vital që është i nevojshëm për një sistem të shëndetshëm imun dhe për riparimin e ADN-së. Ai gjithashtu lufton dëmtimin oksidativ, luan rol në